IBXL

dIn BruXelLes

Eu la zumba – o intalnire suprarealista

Ieri am pus piciorul prima data la un curs de Zumba. Saptamana trecuta am primit prin posta un fluturas care ne anunta ca miercurea si vinerea, aproape de casa se organizeaza Zumba. Si-am mers.
Experienta a fost una suprarealista. M-am simtit ca un elefant la balet.
O doamna latino-americana la 50 de ani cu un tricou mulat (!!!) executa niste miscari de dans/aerobic in timp ce murmura ce se auzea in boxe (cumbia, samba, merengue etc.) Noi executam dupa ea. Noi fiind 10 fete, doua doamne si eu.
Am sarit, am dansat, am miscat lasciv din bazin. Si totul in oglinda, ca la balet. A fost super. De-abia pe la mijlocul cursului am inteles de ce doamna m-a intrebat ingrijorata daca stiu ce e “sumba”.
Dupa ce toate piesele erau cu bailar-mamacita-todos ahora etc., ultima piesa a fost “Killing me softly” in spaniola (pe care am facut stretching). Am incercat mult sa imi ascund cascatul, am zis ca nu e frumos sa las impresia ca m-am plictisit (ca nu era cazul). Insa m-am simtit ca intr-un scurtmetraj de umor negru.
In final, am zis ca nu mai vin, Iulia poa sa mearga, da’ io nu. Insa in vestiar, doua fete au facut-o sa promita ca vine cu mine data viitoare ca sa poata sa isi aduca si ele prietenii. Isn’t that cute? Planul Iuliei: mai venim vineri ca sa vina baietii aia si dupa aia nu mai venim.
Deci vineri, doamna Conchita, din motive caritative, pregatiti-va-ti sa ne primiti testosteronul!

Single Post Navigation

4 thoughts on “Eu la zumba – o intalnire suprarealista

  1. mar on said:

    vai nu pot sa cred ca ai fost la Zumba!
    Nu stiu exact pe ce muzica ati facut voi, dar la mine e super amuzant, desi sunt tot asa numai doamne si domnisoare. Si la mine toate instructoarele sunt tinere! Cum Zumba e un stil relativ nou, nu m-as fi gandit ca o persoana la 50 de ani (chiar daca lucreaza la fitness/aerobic) alege sa fie instructor de zumba.

    uite un filmulet cu instructorii de la mine de la Zumba:

    Eu fac cu tipa in trico albastru din primul rand, si cu tipa cu tricou negru din spatele ei. Si da, facem dansul Waka Waka!
    Dar e amuzant! ;)))

    Unul din primele dansuri pe care le-am invatat la zumba a fost pe melodia Bumpy Ride (http://www.youtube.com/watch?v=G2RCCDSBEGk)
    si era super marfa ca exact cand m-am apucat eu de Zumba, melodia asta era la radio super des. Si de fiecare data cand o ascultam ma entuziasmam si eram “yey zumba” si dansam prin masina.

    • Cristi on said:

      Eu nu am stiut ca Zumba e exclusiv feminin. Insa e in avantajul meu: cred ca toate gagicile si-au zis, uitandu-se la Iulia: “Putain, elle a de la chance, un mec comme ça…” :))

      • mar on said:

        nu cred ca e o chestie exclusiv feminina…dar nu stiu cum se face ca in general tipii evita sa mai ajunga acolo si a doua oara, cel putin in calitate de cursanti…asa ca observatori cred ca ar fi destul de interesant!

        Si da, sunt convinsa ca ai starnit o gramada de invidii. Nu multi barbati apreciaza efortul pe care il depunem noi la zumba! 😉

  2. teodora on said:

    din cate am vazut eu barbatii nu merg in general..la activitai de genul..decat la sala. anul trecut am fost mai putin lenesa si m-am dus o perioada la tae bo/aerobic..evident numai fete..insa intr-o zi am schimbat ziua..si am nimerit eu cu 3 baieti in ditamai sala..era ziua lor..speciala :))

Leave a comment