IBXL

dIn BruXelLes

Alexandra Stan – brewed in Romania

Fabrica de românce care canta in engleza (vocabular de 3 cuvinte, unu e despre sex) a mai scos un produs.

Un soi de Inna, da mai misto (parerea mea). In Belgia si Franta o da mult la radio. Si pentru ca habar n-am: o da si in Romania tot asa de mult?

Advertisements

Single Post Navigation

5 thoughts on “Alexandra Stan – brewed in Romania

 1. Brutus on said:

  Tu asculti petarde din astea astfel incat chiar poti sa le compari? Mie imi suna toate la fel si arata toate la fel – pitzi look.

  Vali zice ca o auzea peste tot prin ro cand am fost de sarbatori. Eu nu aud astfel de zgomote deci nu imi amintesc de ele.

  Sunt toate o rusine, parerea mea si e pacat ca ies din granitele patriei-mama.

  • Cristi on said:

   Ascult mult radio si deci inevitabil sunt la curent. In plus, melodia asta chiar imi place. Guilty pleasure, daca vrei. Da e digerabila…

 2. teodora on said:

  hello, cri! Yap, domnisoara e toata ziua la radio, tv de profil, etc..can’t get enough of her :)) just kidding, sunt oarecum de acord cu andreia.

 3. noshoch on said:

  Daca ar fi numai ea, ar mai fi cumva, problema mare e ca toata muzica suna la fel acum. Si sincer nici la cei de afara nu-mi prea place ce aud. Cum gaseste unul reteta, toti sa-l copieze, sa nu care cumva sa incerce ceva nou.

  Noroc ca exista Guerilla !!!

  • am fost o saptamana in franta la ski si in primele 3 zile de ascultat post-ul de radio tineresc, am auzit melodia asta de zeci de ori impreuna cu noul hit J-Lo, I’d catch a grenade (sau cum se numeste) si alte doua trei minuni din aceeasi categorie. Dupa ce am invatat playlistul pe dinafara, ne-am mutat pe un radio mai oldies but goldies… :p

   In alta ordine de idei, mie si Alexandra si Inna mi se par ok pentru genul de muzica pe care il abordeaza, si nu sunt cu nimic mai prejos decat produsele similare din alte tari (ceea ce zic eu ca e bine). A, ca nu sunt ceea ce as asculta eu altundeva decat intr-un club, asta e partea a doua.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: