IBXL

dIn BruXelLes

Sunt norocosul mostenitor…

In fiecare zi beneficiez (pe casuta de Yahoo) de cate o chestie de la Banca Nationala din Congo, sunt fericitul castigator al Loteriei din UK sau moare unu si orice strain poate sa ii reclame averea, eu fiind alesul si fericitul viitor mostenitor.
De exemplu ieri a fost domnul Hussien Zayani din West Africa. Ba nu, asta e directorul bancii. De fapt Rafik Bahaa Edine Hariri a murit si eu trebuie sa imi trimit Numele, telefonul si sexul (pauza, rasucit ochi spre stanga cu subinteles…) ca sa fiu bogat.
Intr-o zi, cand o sa ma plictisesc foarte tare (nu e cazul inca), o sa imi trimit numele, telefonul si (aceeasi pauza ca mai devreme) sexul… pentru a obtine acei dirhami africani lasati de domnul Hariri, Allah sa il aiba in grija!
Best regards (asa o zis domnul Zayani la sfarsitul scrisorii).

A, si sa stiti ca desi doar eu am primit acest mail, sunt dispus sa impart viitoare avere cu oricine. Trimiteti-mi doar numele, telefonul si… discutam noi.

Advertisements

Single Post Navigation

One thought on “Sunt norocosul mostenitor…

  1. Brutus on said:

    Eu de la un timp nu mai prea primesc mailuri cu mosteniri…. Le primesti tu pe toate, norocosule?? :))) Primesc in schimb cu viagra, ceva oferte promotioanale. Aaaa si de la pro tv, la ce stiri au, sau mai bine zis la ce fel de articole scriu si prezinta, sunt considerate spamuri :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: