IBXL

dIn BruXelLes

Am facut pipi in Marea Nordului

Duminica am fost la mare. O ora jumate, intre Bruxelles si Ostende, una din cele mai frecventate statiuni din Belgia. Ne-am dus chemati de soare (sau mai bine zis alungati din casa de soare) si cu gandul sa auzim si noi un val si sa stam cu picioarele in nisip, restul era bonus. Si-am primit bonus.
Iulia privind in zare
Ostende e o statiune frumoasa, un oras mai micut, dar cu tot ce trebuie pentru o statiune: de la gara pornesti pe langa un port cu yachturi si ajungi direct la plaja. O gramada de lume (e de profitat cand se arata soarele in tarile nordice), si in apa destul de mare inghesuiala. Noi plecasem cu legenda ca in apa marii Nordului intri maxim pan la glezne si ca doar rusii si finlandezii se baga cu totul. Ori am prins noi curentu de 11 iulie care face apa calda, ori am avut noroc, insa am inotat cu sete (daca pot zice asa) intr-o apa buna buna de tot …
Surpriza ne-a fost ca in trei ore cat am stat in acelasi loc, de unde ne pusesem noi cearsaful aproape de apa, sa observam ca apa, din cauza refluxului, plecase departe de noi. Ca in poza de mai jos:
Reflux
A fost o zi grozava, s-a lasat si cu poze si cu mici daune fizice: ne-am parlit (bronzat e o subestimare) zonal pe diferite parti ale corpului, total neuniform, pe unde n-am dat cu SPF 30.
Plaja
Recomand Ostende si noi o sa revenim cu siguranta. In timpul verii exista un tramvai care face turul litoralului Belgiei si prietenii ziceau ca traseul e spectaculos. Poze aici.

Advertisements

Single Post Navigation

3 thoughts on “Am facut pipi in Marea Nordului

 1. Brutus on said:

  Io nu stiu cum faci, dar mereu te parlesti pe undeva! Daca stii asta, unge-te cu crema si in cerul gurii!

  Locul e tare frumos. Si legendele alea cu apa sunt o prostie. E mare ca orice mare, si ca la orice mare, daca e soare si cald o perioada si apa se incalzeste se face baie, daca nu nu. Si noi am facut baie duminica, si intr-o apa mai la nord de a voastra si parea ea rece la inceput, dar a fost chiar buna. Si ieri am facut baie 🙂 Eu in locul vostru m-as duce si in timul saptamanii dupa servici… 😀

  • Cristi on said:

   Fain, ce fac oamenii cum se distreaza, cum gasesc Suedia (ma refer la pareri, nu la GPS)…

   • Brutus on said:

    Eu cred ca le place, si ca si tine cred ca sunt placut surprinsi.

    Pe scurt, le place ca e apa gratis peste tot in restaurante, Simonei ii plac suedezii… mult, lui Cantemir nu ii plac suedezele, daca iti vine sa crezi. :)) Abia azi ne-a aratat una care cica “e ok”. Toti am zis ca si-a dereglat radarul :))

    Joi si vineri suntem in Stockholm, si o sa isi fac o imagine mai completa cu Suedia. Detalii pe bloguri, la final 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: