IBXL

dIn BruXelLes

Mozart – download here

Din ciclul de intrebari inutile dar bine plasate: daca utilizezi torentii ca sa downloadezi muzica recunoscuta mondial ca fiind de calitate, asta e bine sau e rau? Vorba lu SouthPark: Daca downloadezi de pe net, Britney Spears nu va mai avea bani sa isi cumpere al doilea avion personal, si va trebui sa ramana doar cu cel pe care il are…

Advertisements

Single Post Navigation

4 thoughts on “Mozart – download here

 1. noshoch on said:

  Nu sunt sigura, dar nu stiu daca nu cumva statul primeste banii din drepturile de autor in cazul asta. Auzisem la un moment dat ca familia primeste banii, dar numai pana la un anumit grad de rudenie. Adica nu mai poti avea pretentii pe munca stra-stra-stra-stra-bunicului.

 2. mar on said:

  Problema e ca tu nu downloadezi Mozart, ci o interpretare. Viena s-ar putea sa te ierte, dar artistii care au interpretat la instrumentele muzicale, plus dirijorul, s-ar putea sa aibe o problema cu downloadul tau.

 3. Viena s-ar putea să te ierte,
  dar io-s curios cum vor putea toți nenea ăia din anii 50-60-70 (de exemplu) dintre care jumate sunt adormiți la 1m sub pământ te vor întreba de sănătate vizavi de interpretarea lor.
  Probleme vei avea cu băieții veseli de la casele de discuri (care, ca orice firmă de profil nu vor da faliment). Probleme de conștiință 🙂
  Să ne fie cu bănat, dar io personal consider că interpretările unora precum Enescu, Porumbescu, Rachmaninov și alții de pe la 1900 și un pic ar trebui cam eliberate de orice copyright/left/up/down și lăsate la liber. Domnii interpreți murit-au de ani buni de zile (aproape un secol) și cineva tot vrea copyright pe treaba asta. Deja sună dubios.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: