IBXL

dIn BruXelLes

Tarom low cost

Ma uit pe net pentru venit in Romania prin iulie. Si tarifele variaza pentru un dus-intors de la 179 cu Blue Air, 150 cu WizzAir in zile care nu imi convin… Intru pe Brussels Airlines, scump, 300 euro. Si surpriza: TAROM. 120 euro. Totul inclus. Laudam pe blog lunile trecute companiile lowcost de venit din Belgia in Romania. O sa ma abtin sa mai dau sfaturi despre low-cost. Ca uite, nimic nu mai e ce stiam. Am citit azi dimineata ca cei mai tari lowcosteri din europa, RyanAir o sa puna taxe pe mers la baie. Citez, nu ca sa faca bani, ci ca sa modifice comportamentul pasagerilor. Asta e stupida rau: cine merge la baie de placere, mai ales in veceurile inguste, mici si zgomotoase din avion? Probabil in curand va fi o optiune la cumpararea biletului cu numarul de intrari la wc si tipul de … (treaba 1, treaba 2, numarul de minute, numarul de patratele de hartie igienica, spalat pe maini da/nu, cu sapun da/nu…, uscat: nu mersi, ma sterg pe tricou… ).

Sa traiasca, deci, (aparent) Taromul, o sa ne vedem in iulie.

Advertisements

Single Post Navigation

4 thoughts on “Tarom low cost

 1. emil3d on said:

  Faza cu companiile low cost e că și călătorii sunt în general low cost. Mă refer aici la oameni de tot soiu(educație, religie, obiceiuri și tot ce vrei tu). M-am pățit să vin de la Roma cu Wizz Air și la 3 rânduri de mine să fie un cioban (la propriu) ce puțea îngroizitor, o combinație între brânză, cal și jeg. Mi-a fost rușine în momentul acela că vorbeam aceeași limbă ca și el 😦
  În ideea asta e clar că dacă ăștia merg la baie nu prea au cum să lase în regulă(sau să nu se pișe pe lângă) și atunci banii care se strâng din chestia asta ar merge la o mărire de salariu a persoanei însărcinată să curețe după toată lumea.
  Personal aș fi de acord să dau câțiva bănuți dar să știu că e cât de cât. Sunt singurul?

  • Cristi on said:

   Pai tocmai, mai nou se pare ca nu se mai trage linia intre low-cost si high-cost. Taromu are tarife mai ieftine decat BlueAiru pt cand m-am uitat. In iunie merg cu AirFrance in Lyon cu un pret un pic mai mare decat daca as merge cu autobuzul. Asa ca mai nou ciobanii de care zici au o paleta larga de optiuni. Ca si noi astialalti. 🙂 Nu cred deci ca taxa la veceu face diferenta.

 2. simona on said:

  Din câte am auzit taromul are acum o campanie de repromovare ca sa zic asa. Era o reclama pe la metrou ca oriunde in europa de la 50 de euro. Personal nu m-am uitat la ei pe site, dar nu știu cine îmi spunea ca s-a uitat si nu a regasit sumele din oferta. Acum din ce zici tu, s-ar părea ca niște reduceri tot au făcut.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: